• UVV bestaat dit jaar 70 jaar en viert feest!

  UVV bestaat dit jaar 70 jaar en viert feest!

              

   

  Op Zaterdag 1 September viert UVV feest en we doen dit met een Baseball5 competitie en Caribbean Birthday Party! Op deze dag is iedereen welkom: UVV-ers, oud UVV-ers, familie, vrienden, buren, klasgenoten, etc. 

  Er is een enorm spektakel met de Baseball5 competitie. Baseball5 is een nieuw honk- en softbalspel dat met kleine teams gespeeld wordt, waarin plezier en bewegen voorop staat. Om een beeld te krijgen, kijk maar eens hier:

   https://www.youtube.com/watch?v=k-FPwfwlOiM

  Meedoen en inschrijven

  Stel zelf je team bestaande uit 5 spelers samen. Dit kunnen je vrienden, buren, teamgenoten, familie, collega’s zijn. Bedenk een leuke naam voor je team en geef je op via dit inschrijfformulier . Opgeven kan tot 20 augustus a.s..

  Bij het inschrijven geef je aan wie de contactpersoon is van het team en via welk emailadres we je kunnen bereiken. Verder geef je de namen van je spelers door en de kledingmaten zodat jullie straks in een uniek Baseball5 T-shirt de blits kunnen maken.

  De kosten voor inschrijving bedragen €10,- per team (5 T-shirts inbegrepen). Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld (een betaalverzoek ontvang je na het versturen van het inschrijfformulier).

  Wat is er verder te doen?

  Heb je even pauze na een spannende wedstrijd of kom je de verschillende teams aanmoedigen, ga  dan lekker wat te eten of drinken halen of swing mee met de UVV Caribbean Beach Band of onze dj! Koop een lot in de loterij en maak kans op een van de leuke prijzen. Spring lekker rond op een van de springkussens of klets gezellig bij met jouw vrienden.

  Heb je er al zin in? We zien je graag die dag!

  Programma (onder voorbehoud)

  11.45 uur           Ontvangst en inloop van de teams

  12.30 uur           OfficiĆ«le opening

  13.00 uur           Start toernooi

  15.15 uur           UVV Hall of Fame parade

  15.45 uur           Vervolg toernooi

  17.00 uur           Finale

  17.30 uur           Prijsuitreiking

  Aansluitend Caribbean Party met BBQ, foodtrucks, live muziek, dj en vertier voor jong en oud met om 19.00 uur trekking van de loterij.

  21.00 uur           Einde