• UVV jeugd gaat weer hogerop!

  UVV jeugd gaat weer hogerop.

  In 2019 zijn alle eerste UVV teams van pupillen, aspiranten en junioren weer actief op het hoogste niveau, de 1ste klasse. Dit is in lijn met de ambitie van de club om met zo veel mogelijk "eigen kweek" de toevoer naar het eerste seniorenteam te stimuleren.

  Deze teams worden begeleid door trainers met de nodige honkbalervaring en technische kennis, waardoor het optimale uit spelers wordt gehaald met behoud van spelvreugde en aandacht voor hun ontwikkeling. Dat de teams ambitie hebben blijkt al uit het feit dat de pupillen en aspiranten zelf in de winter door trainen om zich zo optimaal op het nieuwe buitenseizoen voor te bereiden.

  Heb jij interesse en de ambitie om in de eerste teams in te stromen? Dan kan je nu nog voor een proeftraining van de pupillen en aspiranten aansluiten. Aanmelden kan via: jeugdhonkbal@asvuvv.nl.
  Of zou je willen kennismaken met UVV honk of softbal? De Beeballers (6 tot 9 jaar) trainen nu al. Anderen kunnen in januari aansluiten. Aanmelden kan via: ledenadministratie-honkensoftbal@asvuvv.nl

  Met vriendelijke groet,
  Patt Romney