• Start competities: het is zover!

  Beste leden van UVV

  Start competities: het is zover!
  Eindelijk komt er echt licht aan het einde van de tunnel. Hoewel niet iedereen tegelijk aan de competitie mag beginnen, is het voor onze jeugdteams eindelijk wel zover! Wat hebben we hier lang naar uitgekeken. Aanstaande zaterdag staan de eerste competitie wedstrijden op het programma. Voor de junioren en senioren is het nog even geduld hebben, maar het heeft er alle schijn van –als de ontwikkelingen zich op deze wijze doorzetten – dat ook zij binnenkort aan de beurt zijn om aan hun competities te beginnen. We zetten alles op alles om zoveel mogelijk officiële wedstrijden te gaan spelen, waarbij doordeweeks spelen zeker tot de mogelijkheden behoort.

  Sporten en de maatregelen
  Voor senioren geldt dat zij volledige trainingen mogen uitvoeren en daarbij onderling geen afstand meer hoeven te houden. Dat mag bovendien met groepen van maximaal 50 personen, waarbij onderlinge oefenwedstrijden ook weer zijn toegestaan. Ondanks de verdere versoepelingen blijven een aantal beperkende maatregelen onverminderd van kracht. Zo zijn er officieel nog geen toeschouwers toegestaan op het sportpark. Bij uitwedstrijden mogen de ouders die het vervoer faciliteren wel aanwezig zijn bij de wedstrijden. Tijdens die aanwezigheid blijven de algemene regels onverminderd van kracht. Tenslotte mogen de kleedkamers weer open en de douches weer worden gebruikt. Hierin wachten wij echter ook nog op toestemming van de gemeente om dat ook echt te realiseren.

  Opening kantine en winkel
  De afgelopen maanden is hard gewerkt op een rond de velden van UVV. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft het mogelijk gemaakt dat de winkel volledig vernieuwd is en dat een volledig nieuw uitgiftepunt in gebruik kan worden genomen. En hoewel er nog geen publiek mag komen, zijn de tribunes en de geluidsinstallatie onder handen genomen en volgt als klap op de vuurpijl zeer binnenkort de realisatie van het nieuwe scorebord. Dit wordt in de komende twee tot drie weken gerealiseerd. Namens het bestuur en de vereniging dank aan alle medewerkers!

  En hoewel er nog geen publiek is toegestaan, mogen de sportkantines wel weer open. Hieraan zijn wel regels verbonden en vanaf komend weekend zal in ieder geval ons nieuwe uitgiftepunt in de backstop van het honkbalveld geopend zijn. Wij streven ernaar deze volledig nieuwe plek zoveel als mogelijk te gaan gebruiken. De echte gezelligheid is echter nog beperkt, omdat producten zijn af te halen om mee te nemen. Bij een verblijf op het terras geldt dat er maximaal vier personen aan een tafel mogen zitten en deze personen dienen onderling nog steeds anderhalve meter afstand te houden. Omdat er een verplichting is om te reserveren en een gezondheidscheck uit te voeren zullen wij dat ter plekke inrichten. De uiterste openingstijd is 22.00 uur. Er kan niet contant worden betaald, maar wel met pinpas en de UVV clubpas. Wij vragen iedereen zich uitdrukkelijk én zichtbaar aan de maximale groepsgrootte te houden en de gevraagde regels in acht te nemen. We dienen er samen voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en we dus gewoon open kunnen blijven.

  De winkel is volledig vernieuwd en ook weer geopend. Kom eens een kijkje nemen. De vaste openingstijden zijn op maandagavond en woensdagavond van 19.30-20.30 uur behalve wanneer de trainingen zijn afgelast. Zodra de competitie voor senioren weer start zal de winkel ook geopend zijn tijdens wedstrijden van Dames 1 en Heren 1. Eventueel kan een afspraak worden gemaakt voor een ander tijdstip via kleding@asvuvv.nl. Ook hier is betaling alleen met pin mogelijk.

  ALV – verplaatst naar september
  De aangekondigde ALV van 16 juni – in het teken van de definitieve vaststelling van de financiën over de afgelopen jaren en de samenwerking met de asv UVV – zal worden verschoven naar september. Dit in verband met de voorbereidingstijd en de wens deze vergadering fysiek te organiseren. Meer inhoudelijke informatie volgt uiteraard nog evenals de definitieve datum.

  UVV Pubquiz op zaterdag 5 juni – geef je op
  Voor aankomend weekend zijn een aantal leuke evenementen georganiseerd. Eén daarvan – de Baseball5 dag – is inmiddels ingehaald door de realiteit. Deze is afgelast doordat de jeugdteams aan de competitie kunnen beginnen. De online Pubquiz – voor de oudere jongeren – vindt zaterdagavond 5 juni vanaf 20.00 uur wel doorgang. Een professionele partij heeft gezorgd voor een uitdagende quiz en UVV met een aantal sponsoren voor mooie prijzen. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan, zorg met elkaar voor wat gezelligheid en meld je uiterlijk vrijdagavond aan. Op de bijgevoegde flyer vind je meer informatie en aanmelden kan via evenementen@asvuvv.nl.

  Vrijwilligerswerk en commissies
  Tenslotte is het bestuur op zoek naar een coördinator van het vrijwilligerswerk en aanvulling in de evenementencommissie. Iemand die leden kan binden in commissies of werkgroepen met afgebakende taken wordt gezocht om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Voor de evenementen en jeugdcommissie zoeken we aanvulling van mensen die het leuk vinden dat stukje extra voor de vereniging te doen dat maakt dat alle leden deel kunnen nemen aan leuke dingen rondom de sport. Lijkt dit je interessant, dan kun je je melden via honkensoftbal@asvuvv.nl.

  Met vriendelijke groet namens het bestuur van HSV UVV

  Merijn van Elsäcker