• UVV Honkbal
  Eerste team UVV Honkbal volop in voorbereiding kampioenspoule

  Vanaf 17 augustus 2019 start het eerste team UVV Honkbal de play-offs voor het kampioenschap van de Overgangsklasse. Door het goede resultaat in de reguliere competitie en het steeds sterker worden van het team tijdens de laatste wedstrijden, ziet UVV de play-offs zonnig tegemoet. De ambitie is om de play-off af te sluiten met een best of five serie tegen de laatst geplaatste van de Hoofdklasse honkbal.
  Daarmee kijkt het UVV alvast vooruit naar 2020 en verder tijdens de komende wedstrijden.

  De zomerperiode is gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Er is gedurende zomerstop zoveel als mogelijk doorgetraind, zijn de ambities van spelers in kaart gebracht en tegen het licht gehouden bij die van de club.
  Daarin past de opbouw met een sterk tweede team en jeugdteams met spelers die in de toekomst bij UVV de topteams gaan bemannen. Voor het huidige eerste team betekent dat de sportieve ambitie om minimaal in de top van de overgangsklasse of een plaats in de hoofdklasse te (gaan) spelen. Daarmee wordt de tosportkolom binnen UVV ten volle benut en heeft Utrecht een topsportcompetitie, die ook door de gemeente wordt geambieerd.

  Om tot uitvoering van dergelijke doelstellingen te komen heeft UVV gemeend de samenwerking in goed overleg met de huidige coach van het eerste team te staken. Nadrukkelijk stelt UVV dat Orlando Stewart als coach prima heeft gewerkt met team en UVV zelf. Maar gelet op toekomstig beleid en visie van de club (en spelers) is gemeend nieuw elan in te zetten voor het laatste deel van het jaar en de toekomst.
  Op dit moment is er nog niet bekend wie de nieuwe coach zal worden.

  Voor meer informatie:
  Voorzitter UVV: Merijn van Els├Ącker 06 51040297
  Teammanager UVV heren 1: Mark Jansen 06 53348626

  15 augustus 2019