• BEEBALL SCHOLEN TOERNOOI 2019

  BEEBALL SCHOLEN TOERNOOI 2019

   

  BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams, eenvoudige spelregels en de kleine afmeting van het speelveld worden kinderen maximaal bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

   

  Om nog meer kinderen kennis te laten maken met deze flitsende spelvorm, organiseert Honk- en Softbalvereniging UVV op woensdagmiddag 10 april 2019 een Beeball scholentoernooi voor basisscholen, specifiek voor de groepen 4 t/m 7.

   

  Een team bestaat uit 5 tot maximaal 7 kinderen plus een volwassen begeleider. Per school kunnen er maximaal vier teams worden opgegeven; twee in de rookie klasse (groep 4 en 5) en twee in de majors klasse (groep 6 en 7). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg dat jouw school zich snel opgeeft!

   

  Ter voorbereiding op het toernooi volgen alle opgegeven teams op woensdagmiddag 3 april een Beeball clinic, waarbij ervaren trainers van UVV de technische vaardigheden en het spel toelichten, maar bovenal is het een mooie gelegenheid om alvast met je team te oefenen!

   

  Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ‘s naar deze video of lees alvast wat over de spelregels via deze link.

   

  Locatie:                 Sportpark de Paperclip, Parkzichtlaan 201, Utrecht (UVV)

  Clinic:                      3 april van 15.00 tot 16.30 uur

  Toernooi:             10 april van 14.30 tot 17.30 uur

   

  Meer informatie of toch nog vragen? Stuur even een e-mail naar scholenclinic@asvuvv.nl

   

  We zien jullie graag binnenkort op Sportpark de Paperclip!