• We zijn zeer trots dat 2 spelers van UVV zijn geselecteerd voor Team Kingdom of the Netherlands U-18 honkbal. Dit zijn Thijs Helms(18) en Jorrit Patist(16). Beide spelers zijn afgelopen jaar weer terug gekomen bij UVV om hier hun volledige 1e seizoen in de hoofdklasse te spelen. Thijs maakte afgelopen seizoen ook al deel uit van het U-18 team op het WK  in Taiwan dat daar 6e is geworden.

    Eerder dit jaar hebben Jorrit en Thijs ook al deelgenomen aan een showcase en toernooi, georganiseerd door Major League Baseball. Hiervoor werden 90 talentvolle europese spelers uitgenodigd in London, rondom de Londonseries  tussen de Phillies en de Mets.

    Het EK Honkbal U18, waar Team Kingdom of the Netherlands op jacht gaat naar de Europese titel, die het in 2022 misliep, wordt gespeeld in Duitsland. Van 8-14 juli is Regensburg het strijdtoneel voor het EK, waar de ploeg van bondscoach Eric de Bruin het sterke WK van 2023 een mooi vervolg moet geven.

    Heel veel succes jongens en we gaan jullie volgen!

    Link naar de toernooi pagina: WBSC Europe - U-18 Baseball European Championship 2024

    UVV-ers in EK selectie U18