• UVV zet koers naar een veelbelovende toekomst, versterkt door hoofdcoach Scott Radinsky, een voormalig Major League Baseball (MLB)-speler en zeer gerespecteerde coach.

  De toevoeging van Radinsky is een cruciale stap in de ambitieuze plannen van de club. Deze ontwikkeling brengt ook mooie kansen voor getalenteerde honkbalspelers met zich mee. Scott Radinsky is geen onbekende in de honkbalwereld. Hij bracht 12 succesvolle jaren door in de MLB, waarin hij uitkwam voor teams zoals de Chicago White Sox, Los Angeles Dodgers, St. Louis Cardinals en Cleveland Indians. Als linkshandige werper  was hij een gevreesde tegenstander en een gewaardeerde teamspeler.

  Na zijn glansrijke spelerscarrière maakte Radinsky de overstap naar coaching waar hij al net zo indrukwekkend is gebleken. Hij heeft gediend als bullpen coach en pitching coach voor de Cleveland Guardians, Los Angeles Angels en team USA. Zijn expertise in het ontwikkelen van talent en zijn vermogen om spelers te inspireren, hebben hem een gewaardeerde coach gemaakt in zowel de Major League als daarbuiten.

  Scott Radinsky brengt een schat aan ervaring mee naar Utrecht om het huidige heren 1 team van UVV te versterken. Zijn doel is duidelijk: de huidige groep versterken en de club naar nieuwe hoogten te leiden. Dit brengt mooie kansen voor getalenteerde spelers die willen schitteren onder de vleugels van Radinsky. Radinsky’s indrukwekkende staat van dienst en mensenkennis maken hem de ideale keuze voor deze nieuwe uitdaging.

  De coachingstaf zal verder versterkt worden met een deskundig team van trainers en coaches met ervaring in Nederland, met als doel de spelers te ontwikkelen en de prestaties te optimaliseren. Samen streven ze naar succes en groei in de Nederlandse honkbal competitie.

  We kijken uit naar een veelbelovende toekomst met Scott!

  Meer info? Neem contact op met Leon Heystee via leon.heystee@asvuvv.nl.

  Wikipedia info over Scott vind je hier.

  Geschreven door: Naomi Andringa

  UVV stelt MLB veteraan Scott Radinsky aan als hoofdcoach 1UVV stelt MLB veteraan Scott Radinsky aan als hoofdcoach