• We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van ons nieuwe initiatief, “de Vrienden van UVV”. Dit initiatief, voortgestuwd door onze sponsorcommissie, werd officieel gepresenteerd tijdens onze 75-jarige jubileumviering op 29 mei. De viering, voorafgegaan door een lunch met onze sponsors, was een dag vol honk- en softbalwedstrijden en gemeenschapsgevoel.

    Onze voorzitter opende de lunch, waarna de sponsorcommissie een welkomstwoord gaf, waarbij zowel bestaande als nieuwe sponsors hartelijk werden bedankt. Sponsors zijn cruciaal voor ons vermogen om top honk- en softbal in stand te houden en verder uit te bouwen op sportpark de Paperclip. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor hun ondersteuning en betrokkenheid.

    Ons doel met "de Vrienden van UVV" is om onze sponsors meerdere keren per seizoen bij elkaar te brengen. We kijken uit naar het uitwisselen van netwerken en het samen genieten van spannende wedstrijden.

    Bezoek onze sponsorpagina om kennis te maken met onze sponsors. Voel je je geroepen om ook deel uit te maken van dit netwerk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sponsorcommissie via honkensoftbal@asvuvv.nl.

    Nieuw initiatief: de Vrienden van UVV