• Beste (jeugd)leden,
   
   
  Wij zoeken  bezetting voor onze veldkantine tijdens de wedstrijden van ons eerste dames softbalteam én ons eerste heren honkbal team. De veldkantine brengt een stuk gezelligheid/saamhorigheid voor onze honk-en softbalvereniging op en rondom het veld en niet te vergeten de nodige inkomsten. Deze laatste kan de vereniging goed gebruiken in deze ook voor ons dure tijden!  Inkomsten die wij weer kunnen steken in bijvoorbeeld (zaal) trainingen en andere zaken.
   
   
  Dit kan natuurlijk niet zonder een bezetting achter de bar. In tegenstelling tot de barbezetting voor de kantine boven (die is nl verplicht per team), is de bezetting van de veldkantine op vrijwillige basis.
   
   
  Naast een hele gezellige middag of avond, kun je hier vrijwilligerspunten mee sparen (4 punten per keer). Voor onze jeugdige leden ( 16-18 jaar) bieden wij zelfs een vergoeding. Als je bereid bent dit meerdere keren per seizoen te doen, kun je 20 euro per middag verdienen.
   
  Dames 1 speelt altijd op de zaterdagen. Heren 1 afwisselend op zaterdag, zondag, donderdagavond en en enkele keer op dinsdagavond.
   
   
  Wat wordt er van je gevraagd?
  Bezetting van de bar en mogelijk het bakken en verkopen van hamburgers (zaterdag of zondag van 14.00-17.00/17.30 uur, donderdag- of een dinsdagavond van 19.00 tot einde wedstrijd)
   
   
  Heb je interesse of wil je toch nog meer weten; geen probleem. Meld je aan via: honkensoftbal@asvuvv.nl of stuur een app naar 06-53737134 (Leon Heystee).
   
   
  Veldkantine bemensing gezocht! 1