• Op zaterdag 20 mei a.s. viert Honk- en Softbalvereniging UVV haar 75 jarig bestaan met o.a. een reünie en een feestavond. De feestavond is voor álle leden en begint om 20.00 uur in onze mooie kantine. De reünie is speciaal voor oud leden én voor die UVV leden die al vele jaren deel uitmaken van de club.

  Er is getracht zoveel mogelijk adressen te achterhalen, maar wie géén uitnodiging voor de reünie heeft ontvangen maar er wél graag bij wil zijn, kan zich tot 30 april aanmelden via onderstaande link.

  Aanmeldformulier voor de reünie vind je hier. 

  De reünisten zijn welkom vanaf 13.30 uur om te kijken naar zowel de honkballers en de softbalsters die beiden een hoofdklasse wedstrijd spelen tegen Pirates uit Amsterdam. De aansluitende barbecue van deze reünie -mét pub quiz!- begint rond 17.30 uur.

  Ben je in het bezit van oud UVV beeldmateriaal wat we van je mogen lenen? Stuur dit dan aan peterheijnsdijk@gmail.com.

  Lukt dit digitaal niet, laat het ons dan even weten via de mail op reuniehsb75jaar@asvuvv.nl.

  We zien jullie graag op 20 mei!

   

  home 1