• Beste UVV leden,

  Het is alweer even geleden dat de Grote Club Actie editie 2022 heeft gelopen. Maar we willen vooral onze jeugdspelers toch nog even in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet!

  Afgelopen september deden we als UVV Honk- en Softbal weer mee met de Grote Club Actie en we hebben daarbij een geweldig bedrag opgehaald van maar liefst EUR 4.139,-.

  Zoals ook al gemeld tijdens de meest recente ALV, zal een groot deel van deze opbrengst ten goede komen van de jeugd bij onze vereniging. Naast deze gewéldige opbrengst waren er ook prijzen te winnen voor de leden die de meeste loten hebben verkocht.

  De prijswinnaars zijn:

  1. Duuk Kuijer - wint een fonkelnieuwe honkbalhelm
  2. Mila Planje - krijgt zo'n mooie UVV sweater
  3. Miles Willems - heeft vanaf nu zo'n cool UVV trainingsshirt

  Alle prijswinnaar van harte gefeliciteerd! De uitreiking van de prijzen is op Opening Day: 15 april om 13.30 uur.

  Naast de prijswinnaars zijn er nog een aantal jeugdleden die een eervolle vermelding verdienen omdat ze méér dan 20 loten hebben verkocht. Ook dat is een enorme prestatie om trots op te zijn!

  Mats Boog, Fynn Lambooij, Rayan Simon, Norah Buskop, Aron van Haren, Casper Loogman, Andreas Grijt, Sofie Gochkov, Joris de Gooijer, Roan Kriele, Lucas Blans, Maarten Heijnsdijk, Melle Sandtke & Sjen Beemsterboer.

  Jullie hebben een mooie medaille gewonnen die tijdens Opening Day kan worden opgehaald.

  Ook nog onze dank aan Softbal Heeren 2. Zij zijn als enige seniorenteam in de top 10 geëindigd met een mooie 7e plek in de eindrangschikking.

  Ook volgend seizoen hopen we weer op jullie steun en enthousiasme te kunnen rekenen om de Grote Club Actie weer nét zo'n succes te maken als deze editie!

  Heel veel dank namens de Evenementen Commissie UVV!

  Grote Club Actie een GROOT succes!