• Eind juli heeft het eerste van UVV het kampioenschap van de 1e klasse Honkbal veroverd. In de uitwedstrijd tegen Sparks werd dit kampioenschap veiliggesteld. Omdat het lang spannend bleef wie in de eerste klasse dit kampioenschap zou winnen, is de huldiging ervan later vastgesteld door de KNBSB. 

  Zaterdag 20 augustus was het dan zover: het 1e team van UVV ontving van de KNBSB de kampioensbeker en werd daarbij danig in de in de bloemetjes gezet. Er was leuke muziek en de feestvreugde werd mede ondersteund door een barbecue gedurende de hele middag. Onderstaand een impressie van deze dag.

  Dat UVV met heren 1 een goed scorend team heeft, is velen opgevallen. Van belangrijke tegenstanders in de reguliere competities werd gewonnen.

  Zaterdag 20 augustus speelde UVV 1 honkbal om 14.00 uur de eerste thuiswedstrijd in de Pilotcompetitie van de KNBSB tegen RCH uit Heemstede (uitslag 0-2). RCH werd in de hoofdklasse 7e in de reguliere competitie en is deelnemer aan deze Pilotcompetitie waarin ook de hoofdklassers Quick en Storks zijn geplaatst. Uit de eerste klasse zijn dat Twins en Sparks.

  De Pilotcompetitie bestaat uit 15 wedstrijden die in 5 weekenden worden verwerkt. Aan de competitie wordt een prijs toegekend aan het beste team. Het gaat dus ergens om. De winnaar verdient een trainingsstage olv het Koninkrijksteam.

  Meer foto’s zien? Klik dan op deze link!

  Kampioenen zaterdag gehuldigd op de Paperclip! Kampioenen zaterdag gehuldigd op de Paperclip! 1 Kampioenen zaterdag gehuldigd op de Paperclip! 2

  Fotos: Jan Kruijdenberg Fotografie