• Beste leden van UVV,

  Wij zijn trots en zelfs meer dan trots op o.a. onze jeugdspelers. Afgelopen september deden we weer mee met de Grote Clubactie en we hebben een geweldig bedrag opgehaald. Maar liefst 5.075,- euro. Hiervan gaat 3.9820,20 euro rechtstreeks naar de rekening van UVV. Echt een recordbedrag. We hebben zelfs het meeste geld opgehaald van alle honk- en softbalverenigingen in Nederland!

  Dat vinden wij echt een prestatie. We zullen dan ook zorgen dat, zoals ook al medegedeeld tijdens de Algemene Leden Vergadering, een groot deel van deze opbrengst bij de jeugd terecht komt.

  Naast deze geweldige opbrengst waren er natuurlijk ook drie prijzen te winnen binnen UVV voor de leden die de meeste loten hebben verkocht. De prijzen kunnen opgehaald worden bij de kledingwinkel van UVV (geopend tijdens thuiswedstrijden van H1 en D1). De prijs winnaars zijn:

  1. Anna Van Helten
  2. Duuk Kuijer
  3. Mila Planje

  Daarnaast een eervolle vermelding voor alle UVV kids die meer dan 20 loten hebben verkocht. Ook dat is een enorme prestatie waar we heel blij mee zijn!

  =====================================

  Anna Van Helten, Duuk Kuijer, Mila Planje, Karel Kruse, Evelien Zuiver, Vyenna Wanders, Maarten Heijnsdijk, Quinn van der Steen, Heren 2 Uvv, Reinoot Hoogstad, Aron Van Haren, Aoife Wijsman, Jesper Tap, Andreas Grijt, Norah Buts, Ruben Speek, Timme Huisman, Sylke Vrolijk, Cheyenne Ennahachi, Emmanuel Berhe, Jelle Zuiver, Roan Kriele, Othniel Winklaar.

  Dank jullie wel!

  =====================================

  Verder ook onze dank aan Softbal Heren 2. Zij zijn als enige seniorenteam in de top 10 geĆ«indigd. We hopen dit seizoen weer op jullie steun te kunnen rekenen en hopen dit record dan te overtreffen.  

  Heel veel dank namens de jeugd evenementen commissie UVV.

  Grote Clubactie 2021: een GROOT succes! 1