• Afgelopen donderdag ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van Hans Burger. Hoewel wij wisten waar hij tegen vocht, kwam dit bericht ook voor ons als een klap.

  Wij nemen wederom afscheid van een zeer gewaardeerd lid van UVV Honk- en Softbal. Veel te vroeg en onze gedachten zijn al dagen bij Monique, Melissa, Jordy en de rest van de familie.

  Hans heeft ontzettend veel voor UVV gedaan en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor! Naast het feit dat Hans de drijvende kracht was achter de honk- en softbal carrière van Melissa en Jordy (uiteraard samen met Monique), zijn wij al die uren die hij in onze club heeft gestoken zeker niet vergeten.

  In de periode dat zijn kinderen in de jeugd honk- en softbalden en later toen zij naar de senioren doorstroomden kwam je de familie Burger altijd wel ergens tegen op het sportpark. Naast het rijden en supporteren van zijn kinderen (Hans was er echt altijd), was Hans zo’n ouder die graag zijn bijdrage leverde aan de club waar mogelijk (en ook hier geldt weer, samen met Monique). Wij memoreren graag aan zijn járenlange inzet voor de TC Softbal, bestuurslidmaatschap Jeugd en zijn bijdrage om speelsters te regelen voor ons dames 1 softbalteam. Naast al deze activiteiten was er, als je Hans tegenkwam op het veld, altijd even tijd voor een gezellig en positief praatje.

  Dat Hans een echte familieman was, ook dat was duidelijk. Hoewel logischerwijs de laatste jaren niet meer zo ‘live’ zichtbaar voor ons, was het meestal via de social media overduidelijk hoe verweven en betrokken hij was bij zijn gezin. Een super trotse echtgenoot, vader en sinds een tijdje ook een opa.

  Wij houden Hans graag zoals bovenstaand beschreven in onze gedachten, met heel veel dank voor al die inspanningen en gewoon voor zijn aanwezigheid! Monique, Melissa en Jordy zullen hem vreselijk gaan missen en wij wensen hen alle kracht toe om het verdriet te gaan verwerken.

   

  Rust zacht Hans, bedankt!

   

  Namens leden en bestuur van de Honk en Softbalvereniging UVV,

   

  Merijn van Elsäcker

  In Memoriam | Hans Burger 2

  In Memoriam | Hans Burger

  In Memoriam | Hans Burger 1