• Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die als verkeersregelaar willen helpen bij de Baloise Ladies Tour.

  Op donderdag 8 juli is de Baloise Ladies Tour in Leidsche Rijn. Gaat er al een belletje rinkelen? Misschien zegt de naam BeNe Ladies Tour je nog iets? Onder deze naam werd de proloog in 2019 al eerder in Leidsche Rijn gereden. Het is de enige grensoverschrijdende topwielerwedstrijd voor vrouwen: grote kans dus dat een aantal bekende rensters meedoet!

   

  Plek op de 1e rang

  Jij krijgt een unieke kans om de vrouwen van dichtbij in actie te zien. We zoeken namelijk nog vrijwilligers die aan de slag willen als evenementenverkeersregelaar. Je staat dan langs het parcours om alles in goede banen te leiden. Een plekje op de eerste rang dus! Het is mogelijk om je als tweetal aan te melden, dan proberen wij ervoor te zorgen dat je bij elkaar in de buurt staat. Bovendien is het een tijdrit, dus je hoeft niet bang te zijn dat het saai wordt. Om de minuut start er namelijk een wielrenster, in totaal 150. Er is dus constant wat te zien. De precieze tijd krijg je nog te horen, maar denk aan ongeveer 17.00 uur tot 21.30 uur. Voor eten en drinken zorgen wij.

   

  Korte cursus en certificaat

  Lijkt het je leuk? Dan is er nog een ding dat je moet weten. Het is namelijk de bedoeling dat je vooraf een korte online cursus volgt. Dit duurt ongeveer een uur. Als je deze cursus afrondt dan krijg je een certificaat dat een jaar geldig is. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan kan je daarna ook aan de slag als verkeersregelaar bij bijvoorbeeld andere grote (sport)evenementen.

   

  Aanmelden

  Wil je ons helpen? Heel fijn! Je kunt je aanmelden bij sport@utrecht.nl. Hier kun je ook terecht voor verdere vragen. Zorg dat je er op tijd bij bent want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. De uiterlijke aanmelddatum is 9 juni.

  Lees meer over de Baloise Ladies Tour: www.baloiseladiestour.com