• Beste UVV'ers,

    Wisten jullie al dat je op een gemakkelijke manier, zonder dat het jou iets extra's kost, UVV kan sponsoren middels SponsorKliks?

    Je kan UVV een warm hart toedragen, simpelweg met jouw online aankopen. Een groot aantal online webshops doet hier aan mee en voor jou is het helemaal gratis! Klik de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst op deze link. Of klik via onze website op de banner van SponsorKliks.

    Via deze banner kom je op de SponsorKliks website en daar zie je tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert UVV een commissie op, zonder dat het jou iets extra's kost. Ook Thuisbezorgd is te vinden op SponsorKliks, dus denk aan UVV iedere keer als je bijv. een pizza wilt laten bezorgen! Je kunt terecht bij 7.000 restaurants, waarbij elke bestelling UVV geld oplevert.

    Doen jullie mee?!

    Idee: stuur de Sponsorkliks link ook naar je vrienden en familie; zo helpen ook zij een handje mee!