• Heren 1 kampioen 2022!

  • Na een spannende 2e competitie helft is Heren 1 afgelopen zondag kampioen geworden van de 1e klasse honkbal. Winst in de uitwedstrijd tegen Sparks was hiervoor nog wel nodig. De mannen speelden een solide wedstrijd die uiteindelijk met 9-3 werd gewonnen. Het kampioenschap van 2022 was daarmee een feit! De 1e klasse competitie voor dit jaar is daarmee feitelijk afgelopen.

    Wat nu nog volgt is een zeer interessant toetje; vanaf de 3e week van augustus mag UVV plus de nummers 2 en 3 uit de 1e klasse zich meten met de onderste 3 teams uit de Hoofdklasse honkbal. Op het moment van schrijven van dit stukje zijn dit Hoofddorp Pioniers, Quick Amersfoort en Storks uit Den Haag.

    Ongetwijfeld zijn dit leuke en spannende wedstrijden. Kom dus lekker nazomeren op het complex van UVV en je favoriete team aanmoedigen!

    Heren 1 kampioen! 1Heren 1 kampioen!