• Wedstrijdverslag afgelopen weekend H1 & D1

 • Dames 1 UVV deelde zaterdag wedstrijden met Sparks

  Eén keer winst, één keer verlies. Dat was het resultaat van de zaterdagse uitwedstrijden van onze Dames 1 van UVV. Bij Sparks in Haarlem wonnen de meiden hun eerste wedstrijd met 2 – 1. Goede pitching en veldwerk hielden de dames van Sparks al in de vierde inning van de thuisplaat af. Maar de dames konden zelf de uitslag ook niet naar een hoger niveau tillen.

  Hoe anders was de tweede ontmoeting bij Sparks. Met de Sparks-pitcher werden onze meiden geconfronteerd met slim pitchen. Terwijl UVV dat niet echt voor elkaar kreeg. Tel daarbij op onnodige (kleine) fouten in het veld, waardoor de wedstrijd werd verloren met 7 – 0 in de zesde inning. UVV Dames 1 blijft uiteraard nog steeds aan kop in de 1e klasse Softbal. 4 punten boven het Haarlemse Onze Gezellen. Dit team moet nog wel één wedstrijd inhalen.  

   

  Honkbal UVV 1 tegen Neptunus

  Vele honkballiefhebbers kwamen zondag naar de Paperclip om polshoogte te nemen wat Heren 1 van UVV kan. Immers, de eerste wedstrijd tegen Neptunus werd vrijdagavond met 9 – 5 door de Rotterdammers gewonnen. Zou dat het keerpunt zijn in deze competitie? Zou Neptunus te zwaar zijn voor UVV? Die vrijdag dus wel, maar zondag draaide het team weer oppermachtig. De honkballers lieten weer overduidelijk merken dat zij tot de top horen. Opvallend was de home run van Daan Jansen die twee teamgenoten meenam in de feestvreugde over thuisplaat. Het tekende de eindstand aan van 8 – 1. De fans konden zich verheerlijken aan de sterke pitching van UVV. Ook Heren 1 van UVV staat met 19 punten ruim bovenaan in hun klasse.  

   

  Volgend wedstrijd ronde

  Honkbal: zondag 3 juli om 14.00 uur thuis op de Paperclip. de return bij Twins in Oosterhout wordt gespeeld op dinsdag 5 juli om 19.30 uur.

  Softbal: twee wedstrijden thuis op de Paperclip tegen Euro Stars 14.00 en 16.15 uur op zaterdag 2 juli.  

   

  Wie wil deze topwedstrijden meemaken? Het belooft een mooie zonnige dag te worden. Kom dus onze meiden en mannen aanmoedigen!