• Softbal UVV Dames 1 fier bovenaan!

  • Even wat feiten: Dames 1 speelde in de 1e klasse Softbal tot op heden de sterren van de hemel. 20 wedstrijden gespeeld. Daarvan 18 met klinkende munt gewonnen en slechts 2 verloren. Tijdens één van de eerste wedstrijden van seizoen 2022 merkte de KNBSB op dat een softbalteam nog nooit meer runs scoorde in één wedstrijd dan UVV Dames 1. Een aparte prestatie. Het was de start van een succesvolle reeks. Nu al 165 UVV runs, dus onze dames zijn goed op dreef. Maar ook verdedigend zit het opperbest in elkaar. UVV liet slechts 53 runs tegen toe. Niet voor niets staat Dames 1 in de 1e klasse op de 1e plaats.

    Geloof me, dat willen ze zo houden. Inzet voor Dames 1: alles in het werk stellen om promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen. Staf en speelsters werken keihard om dat te bereiken. Tientallen uren trainen, nog beter de fijne kneepjes onder de knie krijgen. En tijdens de wedstrijden laten zien dat ze dat kunnen. Zowel fysiek als mentaal zit het bij Dames 1 wel snor. Vele fans van Dames 1 (UVV-leden, vrienden en familie) zijn enthousiast en moedigen hun favorieten aan, zowel bij thuis als bij uitwedstrijden. De dames doen daar graag een schepje bovenop. Op naar de grootste wens: promotie naar de Hoofdklasse!!!

    Even niet thuis: zaterdag 18 juni speelt Dames 1 een dubbele wedstrijd tegen Red Lions in Rijswijk. De week erna, op 25 juni, ook uit tegen Sparks in Haarlem. Op 2 juli verwacht Dames 1 Euro Stars op sportpark De Paperclip. Alle wedstrijden starten om 14.00 uur. De tweede wedstrijd van de dubbel omstreeks 16.15 uur. Je bent zowel uit als thuis van harte welkom om dit superteam aan te moedigen. En dat wil iedereen bij de club.