• Ruim tien jaar geleden werd Marion onze secretaris.  Een alleskunner, die met verve de honderden contacten met leden, coaches en officials onderhield. Marion kende iedereen en iedereen kende Marion. Altijd met positieve zin om de honkbal en softbalsport onder  de aandacht te brengen en te houden. Een echte liefhebber: onvermoeibaar, letterlijk van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en zelfs tot in de kleine uurtjes, voor haar cluppie op de Paperclip.

  Een kleine vijf jaar geleden werd ze overvallen door ziekte. Dan ontbrak het wel eens de moed en energie om hard door te halen, maar ondanks dat bleef ze de club altijd trouw en op de achtergrond de nodige werkzaamheden verrichten. Ze wist met haar open karakter altijd mensen te raken om zich in te zetten voor Honk en Softbalvereniging UVV.

  Marion heeft veel hoogtepunten meegemaakt: UVV in de hoofdklasse honkbal en softbal, het 70-jarig jubileum van UVV, de jaarlijkse gala’s en het organiseren van vele evenementen. De kleintjes van het Beeball – die trouwens ook steeds groter werden – volgde ze met enthousiasme. Niet alleen zij, ook haar gezin werd daarin meegezogen op de Marion manier. Toen ze oma werd bombardeerde ze haar kleinzoon direct tot lid van UVV.

  Als ze op de club was, was het altijd een feestje. Van achter de bestuurstafel heeft ze menig uurtje gedebatteerd over het welzijn van de club. Altijd om vooruit te kijken en oplossingen te vinden.

  Veel te jong hebben we afscheid van haar moeten nemen. Ze laat een grote leegte achter bij UVV. Een leegte die zich niet zomaar laat vervangen. Met onze baseball cap in de hand nemen we afscheid van Marion. De dagen zijn nooit meer zoals ze waren!

  Bedankt Marion voor de prachtige jaren.

  Namens leden en bestuur van de Honk en Softbalvereniging UVV

   

  Merijn van Elsäcker

  Voorzitter Honk en Softbalvereniging UVV

  In Memoriam | Marion Heijman - de Graaf