• Beste Uvv Leden,

   

  Wij gaan weer loten verkopen met de Grote Clubactie!

   

  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

   

  Verkoopboekje met QR-code

  Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

   

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

   

  Om het allemaal nog uitdagender te maken zijn er drie mooie prijzen te verdienen.

  De eerste prijs is een helm

  De tweede prijs is een setje slaghandschoenen

  De derde prijs is een trainings shirt

   

  De boekjes worden vanaf maandag uitgedeeld bij de trainingen dus zorg dat je je boekje krijgt met persoonlijke QR code waarmee je direct kunt zien op je eigen pagina hoeveel loten je verkocht hebt.

  Ook hebben we per team een QR code gemaakt zodat ook ieder team wat niet langs de deuren gaat en het leuk vind om loten te verkopen een eigen pagina heeft.

   

  We hopen op een heel mooi resultaat!

   

  Sportieve groet,

  De jeugdcommissie

  GROTE Clubactie 2021 gaat beginnen!

  Mocht je een lot willen kopen en geen jeugd lid tegen komen dan kan deze code gebruikt worden.