• Opening UVV winkel!  

  Yes: de UVV winkel is klaar! Het oude winkeltje van UVV barstte de afgelopen jaren al uit zijn voegen. Daarom was het tijd voor een rigoureuze verbouwing. Vrijwel alles is eruit gesloopt, om daarna weer op te kunnen bouwen. Begin april is een enthousiaste ploeg met de verbouwing gestart en heeft de winkel een ware metamorfose ondergaan. Het resultaat is een ruime winkel met een betere presentatie van de kleding, petten en merchandise. Er is zelfs een echte paskamer. Je zult je ogen uitkijken bij zoveel ruimte en keus.

  De verbouwing is een grote stap vooruit voor het UVV winkeltje en daar hoort een nieuwe naam bij. Een goede reden om een prijsvraag uit te schrijven. Alle bezoekers van ons nieuwe winkeltje worden uitgedaagd om een goede naam voor onze vernieuwde winkel te verzinnen. Vul het formulier dat verkrijgbaar is in de winkel in met jouw suggestie. Lever die in vóór 16 juni en wie weet wordt jouw naam gekozen. De winnaar wordt bekend gemaakt via de website van UVV en krijgt een shop tegoed van € 50,- te besteden in de UVV winkel.  

   

  Openingstijden

  Vanaf heden gelden de volgende openingstijden:

  • Maandag 19.30-20.30 uur
  • Woensdag 19.30-20.30 uur
  • Zodra de competitie weer start is de winkel geopend op zaterdag en/of zondag tijdens wedstrijden van heren 1 en dames 1.

  Indien de trainingen worden afgelast, zal de winkel ook gesloten zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om te shoppen op afspraak. Daarvoor kan je mailen naar kleding@asvuvv.nl.  

  De UVV winkel is ook te volgen op de sociale media. Volg ons op insta: @shopuvv.  

   

  De opening  

  Uiteraard willen we graag even stilstaan bij de opening van de vernieuwde UVV winkel. Dit kan helaas nog niet door iedereen tegelijkertijd voor een opening uit te nodigen. Ben je nieuwsgierig, kom dan eens kijken op maandag of woensdagavond of maak een afspraak.  

  Corona en UVV winkel – regels wanneer je iets bij ons team wilt kopen:

  • Toegang tot de winkel is voor maximaal twee klanten tegelijk!
  • Bij binnenkomst je handen desinfecteren, desinfectie is aanwezig. Eenmaal binnen vragen we je om zo min mogelijk aan te raken.Handschoenen en knuppels mogen alleen met plastic handschoenen aangeraakt worden, deze zijn in de winkel aanwezig. Slaghandschoentjes kunnen niet gepast worden, neem voor je komst de maat op van je hand op het langste en breedste punt van je hand.
  • In de UVV winkel kun je alleen met pin betalen.
  • Houd je aan de aanwijzingen van ons Winkelteam.

   

  Impressie

  Enkele foto's van de nieuwe winkel:

   Opening UVV winkel! 1 Opening UVV winkel! 2 Opening UVV winkel!