• Een wedstrijd tegen PH1, dat verveelt nooit! En wat gingen we lekker van start in de 1ste inning! Het is dat we hadden afgesproken te wisselen na 9 slagmannen, anders hadden we wellicht wel meer dan 5 runs kunnen scoren. Honkslag van Luuk en Finn en een 2 honkslag van Timo, die daarmee Simon en Luuk binnensloeg! đŸ’Ē Percival Ên Jules hadden mazzel met een 3 slag-doorgeschoten bal, waardoor ze toch op het 1e honk terecht kwamen. Percival kon uiteindelijk nog stelen op thuis!
     
    Timo mocht vervolgens aan de slag als pitcher. Hij kon niet voorkomen dat Tom een mooie 2 honkslag sloeg en Thomas en Otniel een 1 honkslag. Daarna volgde de eerste strike-out. Roman en Bram haalde nog wel het 1ste honk maar daarna lukte het om de deur dicht te houden met 2 strike-outs. Deze inning eindigde in 5-2 voor AH3!
     
    Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, buitenshuis en tekst
     
    De 2e inning verliep iets minder 'smooth'. PH1 had het veld beter op orde en maakte 2 mooie uitjes op het 1ste en 2e honk. Ook nog een mooie strike out door Pitcher Thomas. Alleen Simon scoorde een 1 honkslag en werd naar thuis geslagen door Luuk.
     
    Daarna PH1 aan slag, Simon mocht voor ons team pitchen. Maarten kwam als eerste aan slag en scoorde een mooie 1 honkslag. Maar daarna volgde al snel de eerste een strike out voor Simon. Direct daarna een 0 door een goede samenwerking tussen Simon en 1ste honkman Percival. Othniel wist na een 1 honkslag uiteindelijk Maarten binnen te slaan Ên een run te scoren door uitstekend het vuur uit z'n sloffen te rennen đŸ”Ĩ. De inning eindigde met een strike out in 6-4 voor AH3.
     
    3e inning, we mochten weer slaan. Maar lang duurde het dit keer niet... Douwe werd uitgemaakt op het 1ste honk, Jules zijn slag werd gevangen en Manu sloeg ook, maar de bal was eerder bij het eerste honk door een goede samenwerking tussen de pitcher en 1ste honkman. Deze inning 0 runs... dus maar 1 taak: de deur dicht houden in de gelijk makende slagbeurt van PH1.
     
    Finn ging voor ons pitchen, heel fijn zo'n invaller van AH2! Het lukte Roman nog wel om een 1 honkslag te slaan Ên een punt te scoren, maar daarna was het 3x op rij een strike out. Well done Finn! 👏 Eindstand na de 3e inning 6-5 voor AH3.
     
    Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en tekst
    Al was de tijd allang om, er werd toch nog een 4e inning gespeeld (wat heb je anders te doen op een zaterdagmiddag? 😎). Abel kwam als pitcher uit voor PH1, nadat Moos en Simon een mooie 1 honkslag op hun naam schreven en Simon Moos binnen sloeg, kwam daar de 1ste strike out voor Abel op slagman Luuk. Gelukkig volgde Timo met een mooie 1 honkslag en sloeg daarmee Simon binnen 🤟. Finn had ook een 1 honkslag, maar werd vervolgens uitgemaakt op het 2e honk. Douwe sloeg een 2 honkslag en haalde Timo naar thuis. Helaas bleef hij zelf achter op de honken, na een 2e strike out van Abel op Jules. Deze inning 3 runs gescoord!
     
    De laatste gelijkmakende slagbeurt voor PH1, met wederom Finn als pitcher. Maarten weer als 1ste slagman en haalde steady wederom een 1 honkslag. 👌
    Tom werd daarna uitgemaakt door een 3 slag-doorgeschoten bal, actie tussen catcher Manu en de 1ste honkman. Thomas had een 1 honkslag en werd helaas de slagbeurt daarna van Othniel uitgemaakt op het 2e honk. Othniel had zijn 3e 1 honkslag op rij, knap werk! 👍En toen kwam Abel... na 2 strike-outs was hij erop gebrand om de bal het veld in te rammen. Op een coach pitch van Jeff ging de rem eraf en sloeg hij een mooie 1 honkslag. Het publiek ging los! 🙆🙆‍♀ī¸đŸ™†â€â™‚ī¸ Toen Roman vervolgens ook nog Othniel Ên Abel binnensloeg was er wel even sprake van euforie. Helaas werd Roman zelf uitgemaakt op het 2e honk, waarmee de wedstrijd eindigde in 9-8 voor AH3. đŸĨŗ
     
    Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en staande mensen
     
    Ondanks de lange zit en toch ook wel de kou, was het weer een leuke pot die zeker smaakt naar meer!
     
    Dank voor de hulp van scheidsrechters Nick en Wessel van AH1, en onze eigen 'staff' Nynke, Arjen en Kirsten en last but not least, coach Arjan!