• Sla jij binnenkort je eerste HOMERUN??

  Om meer kinderen kennis te laten maken met Honk- en Softbal organiseert UVV op woensdagmiddag 26 mei 2021 het Honk & Softbal toernooi voor basisscholen, bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar! Verzamel je klas, buurt of familie en meld jouw team aan!

  Om goed voorbereid te zijn kunnen alle ingeschreven teams de week ervoor, dus op woensdagmiddag 19 Mei 2021 een clinic volgen, waarbij wij de technische vaardigheden en het spel toelichten, maar vooral oefenen en plezier maken! Een team bestaat uit 6 kinderen en een begeleider (volwassene).

  Alvast in de stemming komen? Klik hier voor een leuk uitlegfilmpje!

  Locatie: Sportpark de Paperclip, Parkzichtlaan 201 te Utrecht (UVV)

  - Clinic: (woensdag 19 Mei ) 15.30 tot 17.00 uur

  - Toernooi: (woensdag 26 Mei): 15.30 tot 18.00 uur

  Voor aanmeldingen graag een mail sturen naar: beeball@asvuvv.nl

  We zien jullie graag op 19e én 26 mei op het sportpark!

  Honk- en softbal SCHOLEN TOERNOOI 2021 1