• De komende weken zullen de nationale jeugdteams Under12 (U12) en Under15 (U15) een aantal oefenwedstrijden spelen op de velden bij UVV.

  Woensdag 15 mei 2019 om 19:00uur
  Het nationale team U12 zal dan op het combiveld een oefenwedstrijd spelen tegen het Little League team Valley Hitters (Midden Nederland). Bij de Valley Hitters zullen UVV'ers Jeremy van den Breul, Julian Hutzezon en Stan van Helten meedoen. Ook de coaching van de Valley Hitters heeft een UVV tintje want dat zijn Brandon Rijnbergen en Jordy Burger.  In de nationale selectie zijn we als UVV indirect vertegenwoordigd met oud UVV'ers Jorrit Patist en Kimi Verkruijssen. Dit team staat onder leiding van manager Peter Herkemij.

  Umpires: Lars Janssen en Allard Helms
  Ground crew: Remko Helms en Reinier Hutzezon

  Woensdag 22 mei 2019 om 19:00uur
  Het nationale team U15 zal dan op het hoofdveld een oefenwedstrijd spelen tegen honkbal akademie Scimitars. In deze wedstrijd zullen ook een aantal oud UVV'ers aantreden: Rogier van Hees (Scimitars), Ingmar Hutzezon (Scimitars) en Mees Robberse (Scimitars/U15). Het nationale team U15 staat onder leiding van manager Micheal Duursma.

  Juni 2019
  In juni zal het nationale team U15 nog een keer terugkomen. Precieze details zullen later bekend worden gemaakt.