• Woensdag 16 mei om 18.30 uur speelt het Nederlands team onder de 12 een oefenwedstrijd bij UVV tegen het Little League team Valley Hitters. In het Nederlands team zitten dit jaar twee jongens van UVV en wordt UVV ook vertegenwoordigd bij de Valley Hitters. Een superleuke kans om deze twee teams in actie te zien, dus kom gezellig kijken. Er zullen drankjes zijn en ook de UVV-shop is open.

    Vorig jaar vond het Europees Kampioenschap honkbal voor jongens onder de 12 (EK u12) nog op Sportpark de Paperclip plaats. Dit jaar zal het EK u12 in Boedapest plaatsvinden. Om deze reis mogelijk te maken, moeten de jongens zelf geld binnenhalen. Daarvoor is een crowdfundingsactie gestart en kan een ieder die dit Oranje wil steunen een bijdrage doen via deze link: https://sport.talentboek.nl/profiel/4723-u12-teamnl.html

    Wil jij deze jongens op weg helpen naar deze unieke sportieve ervaring, steun ze dan! Op woensdag is er ook de mogelijkheid om een donatie in de EK-pot te doen. Kom vooral kijken naar de wedstrijd op de 16mei om 18.30 uur!

     

    Foto: Jan Kruijdenberg (klik om te vergroten)

    Oefenwedstrijd van Nederlands team onder de 12 jaar bij UVV 1